Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

dinsdag 25 mei 2010

Een beetje klassiekDeze kaart had ik voor een deel al op de camping gemaakt en vandaag thuis verder afgewerkt. Een anders dan anders kaartje, ik houd wel van een beetje klassiek.
Groeten van Ageeth

Moeders kerstkaartje


Dit is het kaartje geworden.

Eindelijk weer eens een kaartje


Hallo allemaal, wat is er nou leuker dan op de camping met 25 graden, onder de luifel een kerstkaartje te maken? Dat heb ik dus afgelopen weekend gedaan. Het zitten ging aardig en ik had wat spullen meegenomen dus ... aan de slag. De kaart is nog niet helemaal af maar ik dacht laat ik hem maar vast posten. Ik vond het heerlijk zo freubelen buiten. Vandaag komt moeders weer. In de loop van de dag zal er nog wel een kaartje verschijnen.
Iedereen bedankt voor de leuke reacties van de afgelopen tijd. Het doet me goed!
Groetjes van Ageeth