Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

zaterdag 17 december 2011

Onze kerstboom


Hallo allemaal, geen kaart vandaag maar een foto van onze kerstboom. Hij is mooi he??

Fijne zaterdagavond en een hele mooie zondag gewenst!

Groetjes van Ageeth

zondag 11 december 2011

Goedemorgen


Goedemorgen allemaal,
Ik wilde jullie deze kerstkaart nog even laten zien. Ik ben helemaal weg van deze prachtige kleur. Beetje mauve-lila/grijs-achtige kleur. Ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven. Het plaatje had ik al zo lang liggen.
Ben benieuwd hoe jullie de kaart vinden. Fijne zondag nog en ik vind het erg leuk dat jullie nog zo enthousiast op mijn kaartjes reageren. Supers.
Groetjes van Ageeth xx