Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

woensdag 9 juni 2010

Beterschap kaartje


Ik had vanmiddag zin om even een kaartje te leggen. Dit kaartje is het geworden. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik vind de plaatjes zo vrolijk en ga er komend weekend zeker nog wat kaarten mee maken.
Ageeth

maandag 7 juni 2010

Made in Luxemburg


Hallo, we hebben een fijn weekend in Luxemburg gehad, prachtig weer en onder de luifel is het heerlijk knutselen. De stempel is ingekleurd met Derwent potlood, ik vind het nog steeds heel ontspannend om te doen. Moet het kaartje aan de binnenkant nog wel wat verder afwerken maar de buitenkant is klaar.
Groeten van Ageeth