Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

zaterdag 26 juni 2010

Het betere voetenwerkVandaag natuurlijk niets aan de hobby gedaan maar vroeg uit de veren om lekker een stuk te gaan fietsen. Ze gaven zulk mooi weer op dat het echt zonde is om er niet op uit te gaan hoor. Ik had van de week uitgeprobeerd hoe mijn been en rug het zouden houden en was op de fiets naar de therapie gegaan. Dat ging zo goed dat ik het wel aandurfde om vandaag iets verder weg te gaan. Met mijn lieffie dus op pad geweest, onderweg een hapje gegeten en op de terugweg ons vaste stekkie opgezocht. Het was druk met bootjes op het water, iedereen had het naar de zin en ook wij hebben de grootste lol gehad. Iedereen een hele fijne zondag toegewenst en geniet van het prachtige weer!
Groeten van Ageeth

woensdag 23 juni 2010

Condoleancekaart


Het is niet gemakkelijk om een condoleancekaart te maken, maar ik heb er een nodig en had er geen meer liggen. Ik heb er zelf nog nooit een gemaakt, dit was dus de eerste voor mij. Ik heb de rand gestempeld en de rest gewoon eenvoudig gelaten. Ik wilde ook weer geen zwart gebruiken dat is zo `gewoon`. Ik weet nog niet wat ik ervan moet denken en heb jullie assistentie nodig. Eerlijk zeggen wat jullie ervan vinden want ik wil geen buil vallen met deze kaart.
Alvast bedankt voor jullie eerlijke mening en reactie, Ageeth

maandag 21 juni 2010

Kerstkaartje


Zo af en toe maak ik ook een kerstkaartje en deze heb ik al zo lang willen kleuren. Ik vind ze leuk en nu kwam het er eindelijk eens van. De indeling van de kaart heb ik van Tiets, waar ik regelmatig even ga kijken. Het strikje heb ik stiekem vastgezet. Het lijkt zo makkelijk he een strikje maken maar je bent er altijd druk mee ze zo mooi mogelijk te krijgen.
Let op de kat, ik heb een Mootje gekleurd. Lief he?
Groetjes van Ageeth

VouwkaartjeHallo allemaal, deze vouwkaart blijft zo leuk om te maken. Het papier is pas gekocht, ik vond het lekker vrolijk. Heb hem gemaakt voor iemand die binnenkort jarig is. Moet nog wel tekst stempelen maar voor de rest is tie wel zo'n beetje klaar. Wat vinden jullie ervan?
Groeten en een fijne dag! Ageeth