Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

woensdag 30 juni 2010

Lekker gekleurd


Hallo allemaal, heb vanmiddag dit kaartje gemaakt. Halverwege deed mijn randpons raar, ik was even bang dat tie kaduuk was maar ik heb gewoon iets te dik papier gebruikt. Gelukkig pffff ik ben er net zo blij mee.
Groetjes en nog een fijne dag, Ageeth

maandag 28 juni 2010

Genieten hoor


Ook deze keer geen kaartje maar ik vond het een leuke foto geworden vandaar. Gisteren gemaakt op de afsluitdijk. Ik vind het net buitenland wat jullie?
Het is een spannende dag onze jongens voetballen vandaag. Of juichen jullie niet zo mee? Nou ik wel hoor. Heb een zwak voor het Nederlands Elftal en ik kijk altijd als ze spelen. Voor iedereen een fijne wedstrijd en dat we maar mogen winnen he? De volgende post wordt een kaartje ik beloof het.
Groetjes vanuit een heel erg warm Dordrecht