Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

vrijdag 31 december 2010

Laatste 2010 kaart


Hallo allemaal, gisteren dit kaartje gemaakt. Het laatste kaartje voor 2010. Ik wil graag meedoen met deze kaart aan de challenge van alles met en over kleuren met derwents nummer 17. Deze keer mocht alles zolang het maar gekleurd is met Derwent, nou dat heb ik dus doe ik weer een poging. Ook doe ik met deze kaart mee met de nieuwe challengeblog van: http://craftyhazelnutschristmaschallenge.blogspot.com, nummer 1 en de nieuwe challenge van 3D Cards.
De blaadjes heb ik 2-D geplakt en bewerkt met embossingpoeder.
Iedereen een gezellige oudejaarsdag en een prettige jaarwisseling toegewenst!
Liefs Ageeth x

dinsdag 28 december 2010

Even iets andersHallo allemaal, zo daar ben ik weer na veel te lang niets gemaakt te hebben laat ik jullie mijn laatste kaartje zien. Ik ga nog wel door met kerstkaarten maar ik was even aan iets anders toe. Ik heb het embossingspoeder ontdekt en wat is dat leuk spul zeg. De punten van de bloemen heb ik met het poeder bewerkt. Op de foto is het niet echt spectaculair maar in het echt ziet het er chique uit. Ik ben nog met iets anders bezig wat ik jullie in de loop van de middag wil laten zien. Tenminste als het lukt en ik de inspiratie heb om er iets van te maken.
Zijn jullie trouwens de kerstdagen een beetje goed doorgekomen? Wij wel, met onze beide ouders hebben we 1e kerstdag bij ons doorgebracht en 2e kerstdag waren Dick en ik samen thuis. De kerstdagen zitten er weer op, nu op naar het nieuwe jaar.
Groetjes van Ageeth x