Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

dinsdag 13 juli 2010

Voor mijn moeder

Mijn moeder is binnenkort jarig en heb alvast deze kaart voor haar gemaakt. Ze is waarschijnlijk nu de eerste die hem ziet want ze kijkt vaak op de blogs. Maar dat geeft niet in het echt zijn ze vaak net iets mooier dan op de foto, de kleur komt beter uit en ik heb een verrassing voor haar bij de kaart gedaan wat uiteraard niet op de foto zichtbaar is (nu wordt ze vast nieuwsgierig). Ze is net als ik gek op kaarten maken we zitten dan ook regelmatig samen te knutselen. Het model van de kaart heb ik eens ergens op een blog gezien, ben helaas vergeten waar. Ik vond het heel erg leuk om hem te maken. Iedereen een fijne dag nog,
Ageeth

maandag 12 juli 2010

Zonnig


Hallo allemaal, vanmiddag heb ik dit kaartje gemaakt. Het plaatje inkleuren met deze vrolijke kleurtjes vond ik erg leuk om te doen. Heb verschillend papier gebruikt en weer eens mijn Fiskars mallen tevoorschijn gehaald. Daar heb ik de harten mee gesneden.
Hier schijnt de zon inmiddels weer volop na een onweersbui en wat regen gehad te hebben. Echt afgekoeld is het niet.
Groetjes van Ageeth

En ik geef de awards door aan .......Swaantje http://swaantjes-welt.blogspot.com/
Thea http://theacreatief.blogspot.com/
Gefeliciteerd!
Ageeth

zondag 11 juli 2010

Mijn eerste Blog-awardsHallo allemaal, ik heb net een heel leuk mailtje gekregen. Wendy http://wendysscrapworld.blogspot.com/ vroeg of ik naar haar blog wilde gaan daar stond iets voor mij klaar. Ik heb 2 blog-awards van haar gekregen - de eerste - en ben er heel erg trots op. Bedankt Wendy, en ook bedankt voor je altijd leuke en spontane reacties!
Ik ga morgen deze blogawards doorgeven want het voetbal begint met een paar minuten. Iedereen een hele fijne wedstrijd en dat Oranje maar mag winnen!
Groetjes van Ageeth