Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

donderdag 10 maart 2011

Toch nog kaartje gemaakt


Hallo allemaal, het huis is (bijna) aan kant, geen strijk meer, even geen zin om te lezen, buiten is het ook niet alles, dus maar even naar de knutselkamer gegaan. Het klinkt allemaal errug errug maar is het niet hoor. Ben alleen niet echt gemotiveerd geweest maar heb toch lekker zitten kleuren en deze kaart is eruit gerold. Had weer eens zin om een stikrandje te maken. Dat staat altijd wel stoer.
Iedereen heel hartelijk bedankt voor alle leuke reacties en felicitaties op mijn vorige blogpost.
Liefs Ageeth xx

Gewonnen bij StampARTic


Goedemorgen allemaal, vanmorgen zag ik dat ik met mijn Dickens kaart de challenge van maart 2011 heb gewonnen bij StampARTic. Ben heel erg trots dat mijn kaart is gekozen! Wilde ik toch even laten weten. Heb er een prachtige stempelset mee gewonnen.
Groetjes en een fijne dag! De mijne kan niet meer stuk hoor.
Ageeth x x

woensdag 9 maart 2011

Girlscardsworld challenge en Duo challenge 4, lente kaartje


Hallo allemaal, vandaag dit kaartje gemaakt voor het Girlscardsworld challenge 5 en Duo challenge blog, challenge nummer 4. Annika heeft me de tip gegeven om met dit kaartje ook mee te doen aan de Girlscardchallenge, dank je Annika ik probeer het dus.
De blogpost van gisteren was wat aan de korte kant. Normaal ben ik iets langer van stof maar ik ben gisteren naar de kaakchirurg geweest om 2 kiezen te trekken en de napijn zorgde ervoor dat ik zo snel mogelijk lekker wilde gaan liggen. Wat ik dan ook gedaan heb.
Groetjes en tot ziens, Ageeth

zondag 6 maart 2011

Oranje kaart voor kleurenkaartenteam


Goedemorgen allemaal, en?????? is tie oranje genoeg?????? Vandaag komen er allemaal oranje kaarten voorbij als het goed is. Deze heb ik op mijn knutsel zaterdag gemaakt en het viel weer niet mee maar ben wel heel erg tevreden met het resultaat. Ik vind de dubbele rand aan de voorkant nog steeds helemaal te gek en ga hem denk ik heeeeeeeel veel op kaarten gebruiken. Ik hoop dat er meer en meer kaartenmaaksters ook mee willen doen aan deze challenge van het kleurenkaartenteam. Iedere week een kaart in een andere kleur, een echte uitdaging. Zie hier voor Martina´s blog voor verdere info. Ben heel benieuwd wat de andere deelneemsters hebben gemaakt. Heb ook meteen mijn blog weer een nieuw gezicht gegeven, met de lente in aantocht is een bloemetje wel gezellig.
Groetjes en graag weer tot blogs, Ageeth x