Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

woensdag 13 oktober 2010

Kerstkaart


En dit is hem dan geworden. Eenvoudig maar met mooi papier kan het niet mislukken. Het beetje blauwe streepje wat je nog ziet (met de glitters) is nog niet helemaal gedroogde lijm. Dat gaat wel goed komen. Voor de rest ja ik heb altijd wel een zwak voor 3D hoor, dus een 3D plaatje met wat sneeuw, takjes en besjes er zelf bij gemaakt. Ik heb weer een kaart voor de voorraad.
Groetjes Ageeth

Beetje aan de knutselHallo bloggers, ik ben vandaag een beetje aan de knutsel gegaan. Vanmorgen dacht ik nog dat wordt niks vandaag. De kerstkaart wilde niet lukken, maar met het resultaat van deze 2 kaartjes kan ik wel leven. Ik heb het weer wat rustig gehouden omdat ik eens wat kaarten wilde hebben zonder al die frutsels. Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden. Mijn man was over de eerste niet zo enthousiast. Hij was niet zo weg van het geel. Nu eerst een bakkie en wie weet krijg ik die kerstkaart ook nog voor elkaar.
Liefs Ageeth

dinsdag 12 oktober 2010

Kaartje en prijs gewonnen


Hallo allemaal, dit kaartje vond ik erg leuk om te maken. Ik heb geprobeerd het zo eenvoudig mogelijk te houden. Is best nog moeilijk. Ik ga me nu richten op de kerstkaarten want ik moet er nog wel wat maken.
Ik had gisteren een hele leuke avond, ik heb nl. de candy bij Milnie gewonnen. Tjee wat een feest. Ik ben zo nieuwsgierig en ga jullie alles vertellen als de post is geweest.
Iedereen bedankt nog voor de felicitaties.
Groetjes Ageeth

maandag 11 oktober 2010

Herfst kaartje en challenge


Hallo allemaal, het heeft even geduurd maar hier is weer een kaartje. De bladeren heb ik weer gekleurd met Derwent potlood. In een knutselwinkeltje kwam ik van die taartkleedjes in het goud tegen, daar heb ik een stukje van gebruikt. De Cuttlebug is ook gebruikt en het papier komt van een mooi blok van de beurs. Het label heb ik oud gemaakt met Distress en heb er een lint omheen gedaan, ik vind het er wel leuk uit zien. Ik ben natuurlijk benieuwd wat jullie ervan vinden. Met deze kaart doe ik tevens mee met de stempelchallenges van oktober en met pixieduststudio challenge van oktober.
Groetjes van Ageeth