Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

dinsdag 12 oktober 2010

Kaartje en prijs gewonnen


Hallo allemaal, dit kaartje vond ik erg leuk om te maken. Ik heb geprobeerd het zo eenvoudig mogelijk te houden. Is best nog moeilijk. Ik ga me nu richten op de kerstkaarten want ik moet er nog wel wat maken.
Ik had gisteren een hele leuke avond, ik heb nl. de candy bij Milnie gewonnen. Tjee wat een feest. Ik ben zo nieuwsgierig en ga jullie alles vertellen als de post is geweest.
Iedereen bedankt nog voor de felicitaties.
Groetjes Ageeth
Een reactie posten