Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

donderdag 27 maart 2014

Gladiolen, vlinders ......... en wat rozen

Goedemiddag allemaal, nog geen kerstkaart om te laten zien die is nl. nog niet af, maar deze mooie blommen die ik gisteren en vandaag heb gemaakt. Ik kan hem voor een jarige of zieke gebruiken of om iemand zomaar te verrassen, vandaar de ontbrekende tekst. Nu snel aan de strijk zodat ik misschien nog iets kan fabrieken vandaag. Nog bedankt voor jullie reacties op mijn kaartje van gisteren, erg leuk altijd.
Groetjes en een fijne dag nog, Ageeth.

woensdag 26 maart 2014

Babypakje nr. 2

Goedemiddag, ik wil natuurlijk dit kaartje laten zien maar eerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve en leuke reacties op mijn vorige post.
Zoals eerder geschreven heb ik de smaak van de babypakjes te pakken maar zal jullie hierna niet vermoeien met nog meer pakjes hoor. Ik ga vanmiddag weer eens verder met een kerstkaart zodat ik morgen bij Yvonne en Hazel het resultaat kan laten zien. Ik wens iedereen nog een hele fijne dag en graag tot de volgende post. Groetjes van Ageeth.