Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

dinsdag 24 augustus 2010

Kerst in blauw


Dit is hem geworden, ik weet zelf niet wat ik ervan moet denken ..... Zeggen jullie het maar.
Groetjes en een fijne avond nog allemaal, Ageeth
Ik heb hem inmiddels ietwat meer kleur gegeven, vond hem zelf een beetje `kaal`. Nu kan tie ermee door.
Met deze kaart doe ik mee met de challenge 08 van http://allesmetenoverkleurenmetderwents.blogspot.com

Kaartje voor Tante Truus


Hallo, deze kaart heb ik vanmiddag gemaakt en is besteld, via mijn mams, door mijn tante Truus. Zij heeft hem weer nodig voor kennissen die binnenkort 45 jaar getrouwd zijn. Hij lijkt op mijn eerder gepostte groene kaart maar moeders vond hem zo mooi dat hij er wel iets op moest lijken dus.... Ik wilde hem niet precies hetzelfde maken en ik vind hem in het blauw ook mooi. Zo en nu dan toch verder aan een kerstkaart maar eerst een bakkie koffie, dat heb ik wel verdiend.
Groeten van Ageeth

maandag 23 augustus 2010

YES JOEPIE HIEP HIEP


Hallo allemaal, nog even geen kaartje maar wel, voor mij tenminste, leuk nieuws. Ik ga as. vrijdag naar de knotsgekke kaarten- en scrapdagen in Den Bosch. Vorig jaar wilde ik al gaan maar er kwam toen iets tussen wat belangrijker was maarrrrrr nu heb ik het ticket al gekocht en manlief mag gratis en voor niks mee naar binnen, leuk he? We gaan lekker samen op pad vrijdag. Misschien gaan jullie ook en komen we elkaar tegen? Leuk!
Misschien tot later, hele fijne dag nog iedereen, Ageeth