Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

woensdag 21 juli 2010

GehaaktVoor het eerst een kaart met een gehaakt randje gemaakt. Ik had het bij Jolande en ook nog op een ander blog gezien en vond het zo leuk. Wat is het leuk zeg haken en achteraf helemaal niet zo moeilijk. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Nu wat andere kleurtjes katoen gaan kopen want er zullen nog wel wat kaartjes volgen. Ook leuk voor kerstkaartjes. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

dinsdag 20 juli 2010

Mooi blauwHallo allemaal, gisteren dit kaartje gemaakt voor iemand die binnenkort jarig is. Het papier heb ik ooit eens gekocht en vond het zo mooi vanwege de prachtig blauwe kleur. Aan de linkerkant van het schuifkaartje heb ik ruimte vrij gelaten, daar komt straks een persoonlijke tekst te staan. Heb hem verder niet al te veel opgeleukt dat leidt alleen de aandacht van het papier maar af. Tenminste dat vind ik. Heb alleen een bloem gemaakt, heb de randen geinkt en wat kant(lint) gebruikt.
Groetjes van Ageeth