Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

zaterdag 4 december 2010

Winnaar candy bekend


Hallo allemaal, vandaag zou ik de winnaar van mijn candy bekend maken. We hebben gewoon lekker ouderwets papiertjes met alle namen van de deelnemers in een mand gedaan en mijn man heeft er 1 papiertje uit gehaald.
De winnaar is: Yvonne (http://yvonne54.blogspot.com)
Gefeliciteerd Yvonne! Mail even je adres dan stuur ik volgende week de spulletjes naar je op.
Verder bedank ik iedereen voor jullie deelname en leuke reacties.
Groetjes van Ageeth

vrijdag 3 december 2010

Rood en groenHallo allemaal, ik heb gisteren deze 2 kaartjes gemaakt. Eenvoudig maar met veel plezier en liefde gemaakt. Ik wil jullie nog bedanken voor alle leuke en aardige reacties die ik op mijn berichtjes van gisteren heb gekregen. Altijd weer leuk te lezen.
Groetjes en graag weer tot de volgende kaart!
Ageeth

donderdag 2 december 2010

Mijn vriend


Mijn vriend het roodborstje vindt de pindakaas die ik neergezet heb errug lekker. Maar ook merels en koolmeesjes vliegen af en aan hier. Tis echt winter hoor.

Eindelijk !


Het is er toch van gekomen.... eindelijk af deze kaart, de inspiratie was ver te zoeken afgelopen week. Aan het papier ligt het niet want dit mooie blok ligt al een tijdje te wachten maar het ligt meer aan mij. Gelukkig blijk ik niet de enige te zijn. We gaan gewoon stug door.
Groetjes vanuit een wit en brrrrr koud Dordrecht, Ageeth

maandag 29 november 2010

Nieuwe kerst challenge blog

Er komt met ingang van januari 2011 een nieuw kerst challenge blog:
http://craftyhazelnutschristmaschallenge.blogspot.com
Dit prachtige papierblok is te winnen zie foto.
Het is al weer even geleden dat ik een kaartje heb gemaakt, ik ga proberen hier vandaag iets aan te doen.
Iedereen een fijne dag en de groetjes
Ageeth