Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

zondag 19 september 2010

Einde vakantieHallo allemaal, zoals aan alles een einde komt, is ook helaas aan onze vakantie een eind gekomen. Ik heb daarom de laatste 14 dagen niet naar alle blogs kunnen kijken en een berichtje achter kunnen laten, zoals ik altijd wel probeer. Sorry daarvoor maar ik had even iets anders te doen haha. Vandaag de boel in huis een beetje opruimen en natuurlijk wacht een badkuip vol met was.
Morgen ga ik na een lange tijd weer aan het werk. Met mijn rug gaat het gelukkig steeds beter en met goede pijnstillers die ik nog wel gebruik is de verwachting dat het allemaal weer goed komt. Geen kaartje dus vandaag maar wel wat foto´s die we gemaakt hebben in de vakantie. Naast kaarten maken ben ik gek op dieren en de natuur maar dat zien jullie wel aan de foto´s. Ik ga nu lekker even mijn schade inhalen, kop thee erbij en ga jullie bezoeken. Ben zo nieuwsgierig wat er aan mooie kaarten is gemaakt!
Lieve groeten van Ageeth