Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

vrijdag 29 oktober 2010

Kaartenmolen


Hallo, we hebben gisteravond deze kaartenmolen opgehaald. Er kunnen zoveel kaarten in gezet worden, het is geweldig. Staat heel gezellig in mijn hobbykamer, ik ben er erg blij mee.
Groetjes en iedereen een heel fijn weekend toegewenst, Ageeth

donderdag 28 oktober 2010

Weer kerstkaartje


Hallo allemaal, ik heb gisteren deze kaart gemaakt. Ik had ook nog een andere gemaakt maar die is het niet geworden brrrr het lukte niet zo gisteren, heb je weleens.
Wat ik graag zou willen doen is een workshop vintage kaarten maken volgen. Iemand een idee?
Groetjes en een fijne dag!
Ageeth

dinsdag 26 oktober 2010

KerstkaartWeer eentje met lekker veel glitter gemaakt.
Groetjes van Ageeth

Geen kaartje, wel een leuke prijs gewonnen!Hallo allemaal, ik heb helaas nog geen kaartje dat ik kan laten zien maar ik heb wel een leuke prijs gewonnen bij Kathy. Een flesje distress inkt. Dank je Kathy ik ben er erg blij mee. Ze heeft een super blog hier volgt de info maar jullie zullen het ongetwijfeld wel kennen:
http://distressedstamper.blogspot.com.
Ik heb inmiddels mijn blog aangepast en in kerstsfeer gebracht. Nu komen de gezelligste weken van het jaar eraan, tenminste dat vind ik en jullie?
De foto is genomen toen we onderweg waren in Luxemburg, het was -3 en zo mooi wit van de vrieskou en dan de zon erbij. Schitterend.
Morgen heb ik een knutseldagje ingelast en ga ik proberen mijn kerstkaarten voorraad aan te vullen. Tot dan!
Iedereen een hele fijne dag toegewenst.
Groetjes van Ageeth