Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

woensdag 2 juni 2010

Beterschap kaartje


Een oom van ons is in het ziekenhuis opgenomen. Heb vanavond dit kaartje gemaakt voor hem. Wij hopen dat hij snel beter wordt.

dinsdag 1 juni 2010

Dordt in Stoom


Hallo allemaal, deze foto is van Dordt in Stoom van afgelopen weekend. Ik ben gek op friese paarden vandaar ..... Het is een echte aanrader om er eens heen te gaan, het duurt 3 dagen en wordt iedere 2 jaar gehouden. Volgend jaar slaan ze dus over maar in 2012 gaan wij in ieder geval weer.
Groeten van Ageeth