Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

woensdag 2 februari 2011

Candy gewonnen bij Suze


Hallo allemaal, het is even stil geweest rond mijn blog. Jullie weten denk ik wel hoe dat komt. Vandaag kreeg ik een leuk bericht van Suze. Ik heb haar candy gewonnen en heb een hele leuke stempelset gewonnen. Dat had ik nou net even nodig. Het revalideren valt soms niet mee en het is lastig als je van alles wil doen maar niet mag of kan. Morgen komt moeders een dagje naar hier en ik hoop dan weer eens een kaartje te maken voor de leuke uitdaging bij Annettes Creafarm.
Iedereen heel erg bedankt voor alle lieve en attente reacties en graag tot snel blogs!
Liefs Ageeth x
ps. de foto is wat kwaliteit betreft niet bijzonder maar ik vind koolmezen/pimpelmezen zo grappig dat ik hem toch geplaatst heb hoor.