Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

woensdag 15 december 2010

Bijna kerst ......


Hallo allemaal, vandaag (nog) geen zelfgemaakte kaart om te laten zien, ik had of geen puf of gewoon geen zin om iets te maken. Wel wil ik jullie erg bedanken voor de altijd leuke en eerlijke reacties op mijn berichten en kaartjes en antwoorden op mijn vragen die ik stel.
Als het even kan blijf ik ook volgend jaar doorgaan met jullie te bezoeken en met mijn blog en natuurlijk met kaartjes maken.We hebben in ieder geval dit weekend twee fijne dagen gehad. Iets waar we al 1,5 jaar naar uit hadden gekeken. Wij zijn naar Deventer geweest naar het Charles Dickens Festijn en het was zoooo leuk! We hebben veel foto´s gemaakt en een paar heb ik bij dit bericht geplaatst.


Jullie allemaal hele fijne en gezellige kerstdagen toegewenst en voor iedereen veel creativiteit en knutselplezier, uiteraard in goede gezondheid, voor het nieuwe jaar!!

Liefs Ageeth x
(zullen we dan toch nog een witte kerst krijgen?)