Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

vrijdag 16 september 2011

Even showen

Hallo allemaal, ik hoop dat het met jullie goed gaat.
Ik wilde deze 2 knutsels even laten zien, ik heb ze in de vakantie gemaakt.
Tekst doe ik er pas bij als ik weet voor welke gelegenheid ik ze gebruik, slim he? De labelkaart is wat mij betreft af maar het "boekje" kan nog wel wat worden opgeleukt. Er zit een heerlijk geurend zakje vanille in.
Fijn weekend iedereen,
Ageeth xx

maandag 12 september 2011

Wat een tijd geleden!Hallo allemaal, tis een hele tijd geleden dat ik een bericht heb gepost. Excuses maar het gebrek aan tijd is iets waar ik even geen oplossing voor heb. Ik heb wel wat dingen geknutseld in de tussentijd maar een goede foto heb ik nog niet kunnen maken, even geduld nog alsjeblieft. Dan maar een tweetal foto´s, gemaakt tijdens onze vakantie. Mijn lief heeft de hobby foto´s van mij te nemen als ik of iets aan het eten(snoepen) ben of iets drink. Ik ben weer blij verrast dat ik er een nieuwe volger bij heb, is altijd leuk.
Groetjes van Ageeth, ik hoop snel de foto's van mijn nieuwe knutsels te plaatsen,