Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

dinsdag 10 augustus 2010

Weer een kerstkaartje


Gisteren kondigde ik al aan dat ik zou posten maar helaas lukte dat niet meer. Deze kerstkaart is bijna af, de binnenkant ga ik vandaag doen en laat ik later op de dag nog aan jullie zien. Gelukkig wordt mijn voorraad kerstkaarten wat groter nu. O.a. het lint komt uit Luxemburg waar we afgelopen vrijdag zijn geweest. Daar is een knutselwinkel, als je daar binnenkomt weet je niet wat je ziet: zoveel kant en lint en andere spulletjes. Heb daar weer wat spullen ingeslagen o.a. een bladpons en de kanten kleedjes, kon me niet inhouden.
Mijn moeder komt vandaag weer knutselen dat wordt weer een gezellige dag. Jullie ook een fijne dag toegewenst.
Groeten van Ageeth

maandag 9 augustus 2010

HELP


Hallo allemaal, wie kan mij helpen met het volgende: Ik zit met een volger die ik niet wil! Ben al even bezig om hem te verwijderen maar helaas. Weet iemand een truc of is het heel eenvoudig? Als iemand weet hoe ik het voor elkaar kan krijgen? Ik ben je reuze dankbaar! Ik ben inmiddels wel al zover dat ik hem geblokkeerd heb. Foto is gisteren gemaakt op "de dag van het friese paard" in Bastogne, ik ben groot fan van het friese paard en kon het niet laten even te kroelen. Mooi he?
Ik ga vandaag aan de knutsel dus tot laterrrrrrr.
Groeten van Ageeth