Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

zondag 27 november 2011

Borstplaatvormen, wie kan mij eraan helpen?


Hallo allemaal en een fijne zondag iedereen. Ik heb al een tijdje internet afgestruind maar kom niet verder dan borstplaatvormen in hart vorm en dat op zich is al moeilijk genoeg. Ben eigenlijk op zoek naar rondjes en andere vormpjes. Voor diegene die niet weten wat het is: het zijn een soort deeguitstekers maar dan zijn ze open en kunnen met een soort van clipje vastgezet worden. Ik heb er maar een foto van gemaakt, dat is duidelijker uitleggen. Tis misschien een beetje raar om dit op mijn blog te zetten maar wie weet is er iemand die een tip heeft?? Iemand die ze heeft en er wel vanaf wil??
Verder ben ik zelf nog steeds niet aan de knutsel toegekomen, kijk wel veel bij jullie rond en vind dat ook reuze gezellig hoor. Maar de voorraad kerstkaarten schiet op deze manier niet echt op. Ik heb voor dit probleem wel een oplossing gezocht en gelukkig ook gevonden.
Maar ben heel benieuwd: laat maar horen: wie kan mij aan borstplaatvormpjes helpen?

Lieve groetjes allemaal!
Ageeth