Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

zondag 13 februari 2011

Kaartje voor Duo-Challenge nr. 03Hallo allemaal, hij is eindelijk, zucht eindelijk! af. Bloed, zweet en tranen hoor maar leuk dat ik hem vind en het maken van de kaart met bijpassende envelop was ook zo top. Ik doe met deze kaart mee aan de challenge 03 van http://duo-challenge.blogspot.com. (sorry ik krijg de link er weer niet in)
Hier kan je de beschrijving krijgen maar je moet dan wel met de challenge meedoen. Ik vond het heerlijk weer eens te knutselen, heb lekker zitten kleuren met de Derwents, weliswaar gedoseerd over 4 dagen maar ik heb het dan toch mooi maar gedaan. Ben benieuwd wat jullie van mijn creatie vinden.
Lieve groetjes van Ageeth x