Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

woensdag 23 februari 2011

Weer nieuw kaartje gemaakt

Voorkant ....

.... en de binnenkant

Hallo allemaal, allereerst bedankt weer voor alle leuke reacties op mijn laatste kaartje. Ik had gisteren al een beginnetje gemaakt met deze kaart en heb hem vandaag verder afgewerkt. De voorkant van het kaartje is nog niet helemaal "af" voor mijn gevoel dan. Ik wil er nog iets aan toevoegen maar ben er nog niet helemaal uit wat dat dan moet zijn. Ook het stikken van de randjes is weer eens een leuke afwisseling. Ik ga het zeker vaker doen. En ik vond het inkleuren met de Derwents ook weer super leuk om te doen. Iedereen nog een fijne avond en ik zie graag weer jullie berichtjes.
Liefs Ageeth

zondag 20 februari 2011

Dickens kaartje/ Christmaschallengeblog bij Hazel


Hallo allemaal, voor zover ik me kan herinneren heb ik altijd wel iets gehad met de Dickens tijd. Plaatjes van Anton Pieck, de Efteling en DE kerstfilm kennen we allemaal wel. We zijn ook in december naar Deventer geweest naar het Dickens festijn gewoon eens om de sfeer van toen te proeven. Ik heb laatst 2 3-D boeken van Anton Pieck gekocht en heb nu het eerste kaartje eruit gemaakt. Niet 3-D geplakt, ik vond het zo ook goed. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Fijne zondag nog en tot blogs, Ageeth x
Ik doe met deze kaart mee met de challenge van:
Christmaschallengeblog van Hazel
http://craftyhazelnutschristmaschallenge.blogspot.com/