Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

vrijdag 8 april 2011

Vintage-Tag voor Scr@p-Cards Challenge-BlogHallo allemaal, toen ik de opdracht zag dacht ik: tjee kan ik dat wel en hoe ga ik dat doen? Even aan Suze wat info gevraagd en ben vandaag begonnen aan voor mij een uitdaging. Ik heb een Vintage Tag gemaakt, mijn eerste Tag en dan ook nog Vintage! Tenminste ik heb het geprobeerd maar weet niet of het mijn ding is. Moet denk ik wennen en veel oefenen. Ik heb verschillende lagen papier gebruikt, oud gemaakt met Distress van Tim, hier en daar de randen ruw gemaakt, kant en jute gebruikt en verder een hanger en een hoekje. Ik heb een apart tekstlabeltje los tussen het papier gestoken waar ik later een persoonlijke tekst kan schrijven. Leek me wel leuk. Voor de rest lekker zo gelaten, niet te vol. De stempels die ik heb gebruikt heb ik gewonnen bij StampARTic. Ik ben best tevreden met het resultaat en doe daarom dan ook mee met deze tag aan de uitdaging op het Scr@p-Cards Challenge-Blog # 2. Ben uiteraard heeeeeeeel nieuwsgierig hoe jullie mijn eerste tag vinden dus graag weer jullie eerlijke mening.
Alvast een fijne weekend met hopelijk lekker weer!
Liefs Ageeth xx

woensdag 6 april 2011

GEEL met kleurenkaartenteam van Martina


Goedemorgen allemaal, ik mocht de kleur van deze woensdag kiezen en koos voor geel. Deze kaart met de narcis gemaakt. Pasen komt eraan en de lente is in volle gang bovendien zie je ze ook veel langs de kant van de weg staan en dat ziet er altijd prachtig en gezellig uit. Hopelijk gaan we weer een record breken vandaag en doen er weer meer deelneemsters mee. Zie Martina's blog voor meer informatie. Ik heb er weer een paar blogvolgers bij gekregen, leuk dat jullie mijn blog de moeite vinden.
Groetjes en een fijne dag! Ageeth xx

dinsdag 5 april 2011

Kaart voor Nadia´s Challenge Blog


Hallo allemaal, na een dag vol pc problemen is het eindelijk gelukt een nieuw bericht te maken. Dit kaartje is bij de jarige Jet aangekomen dus kan ik het plaatsen. Ik wil met dit kaartje graag meedoen aan Nadia´s Challenge Blog #3. Deze keer moest het een verjaardagskaart in 3-D gemaakt zijn.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Fijne avond en tot morgen!
Ageeth xx