Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

zondag 3 juli 2011

Nummer 3


En dit is dan nummer 3 en tevens de laatste kaart voor vandaag. Ook deze had ik al ingekleurd, moest hem alleen nog wat opleuken. Ik heb al veel kerstkaarten voorbij zien komen en ik moet de voorraad echt gaan aanvullen vandaar een kerstkaart in hartje zomer. Blijft raar. Nogmaals bedankt voor alle leuke reacties en voor degene die met vakantie gaan: een heeeele fijne vakantie toegewenst. Rust lekker uit en geniet!
Groetjes van Ageeth xx

Nummer 2


Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn eerdere kaartje van vandaag. En dit is dan nummer 2. Ook deze had ik al voor het grootste gedeelte klaar liggen. En nu de rust gevonden om hem verder af te maken. Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.
Groetjes van Ageeth xx

Gelukt


Hallo allemaal, na een hele lange pauze eindelijk weer eens een blogpost van mij. Ik had dit kaartje al een beetje voorbereid maar vandaag heb ik tijd gemaakt om het af te maken. Het enige dat nog ontbrak is een strik maar dat heb ik inmiddels aangepast. Het was erg leuk om deze stempel in te kleuren en voor mijn idee is het goed gelukt. Wat vinden jullie ervan?
Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag,
groetjes van Ageeth xx