Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

vrijdag 10 juni 2011

Knutselmiddagje


Hallo allemaal, zo heb ik een hele maand niets gepost en zo 2x achter elkaar. Mijn knutselvriendin Lia is hier ook op de camping en gistermiddag hebben we samen gezellig zitten kleuren. Deze stempel heeft zij van de week hier gekocht, wat is tie mooi he? Lia had hem al in blauw en paars en roze gemaakt. Ik heb deze kleuren gekozen. In iedere kleur is tie erg mooi, tis een super stempel. Ik heb de ene vleugel en wat bloemen extra gekleurd om later 2-D te kunnen plakken. Gelukkig had zij wel haar knutselspullen meegenomen en hebben we een hele gezellige middag gehad. De foto lijkt niet helemaal scherp maar als je hem aan klikt is tie mooi helder.
Groetjes aan iedereen en bedankt nog voor alle lieve en leuke reacties! Supers.
Ageeth xx

dinsdag 7 juni 2011

Tijd geleden he?


Hallo lieve allemaal, wat gaat de tijd snel en ik kom er niet toe een kaart te maken. Schande. We zijn nu een weekje met vakantie en heb zelfs geen knutselspullen meegenomen. Maar een klein beetje spijt heb ik wel, mijn lief zei het nog: neem nou wat mee, en ik was gewoon eigenwijs.

Gelukkig vervelen we ons zelden en zijn er zoveel dingen die we kunnen doen.
Dus weer geen kaartje bij dit berichtje maar wat foto's van onderweg genomen. Ook mooi toch? We hebben internet hier (wat een luxe) en ik kijk regelmatig op jullie blogs hoor. Zo blijf ik op de hoogte van jullie mooie creaties. En ik geniet ervan.
Ik wens jullie een hele fijne dag en hopelijk snel weer tot ziens met een kaart van eigen hand!!!
Groetjes van Ageeth xx