Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

donderdag 17 maart 2011

Mijn gewonnen candy van Rachelle


Hallo allemaal, vandaag geen kaartje maar een foto. Een kwartier geleden werd een pakket gebracht en toen ik die opende viel mijn mond open van verbazing! Echt, niet te geloven, moet je eens kijken wat ik gewonnen heb bij Rachelle. Prachtig papier wel 35 vellen, echt stuk voor stuk mooi, met en zonder glitters, allemaal dubbelzijdig en helemaal mijn smaak. Ik ben zo blij en ook de leuke dingen die ze erbij heeft gedaan, o.a. een mal om een tasje te maken. Kunnen jullie je voorstellen wat mijn reactie was? Jullie kennen vast wel die reclame van dat bekende biermerk: aaaaaaahhhhhhhhh!!!!!!! Zoiets was het dus. Bedankt Rachelle voor de ontzettend mooie verrassing.
Groetjes Ageeth x
(eigenlijk wel een beetje raar: ik ben blij met mijn prijs en in Japan is het vreselijk mis, ook daar sta ik echt wel bij stil en ben bezorgd om de mensen daar)

dinsdag 15 maart 2011

TURQUOISE bij kleurenkaartenteam


Goedemorgen allemaal, turquoise zou de kleur moeten zijn die zo´n beetje de hele dag door voorbij komt. Bij het kleurenkaartenteam van Martina lees je meer over de spelregels als je ook eens mee wilt doen! Elke week een kaart in een andere kleur en degene die het eerst reageert mag de kleur bepalen. Ik heb geprobeerd de foto zo goed mogelijk te maken en in het echt is de kleur van de kaart echt turquoise. Turquoise wordt echter al snel blauw op een foto. Ik vond het weer leuk om mee te doen alhoewel het wat kleur betreft niet mee viel maar ja dat zeg ik iedere keer geloof ik. Ik ben benieuwd wat alle andere deelneemsters er weer voor moois van gemaakt hebben. We gaan het zien. Tot mijn grote schrik staat deze blogpost op dinsdag ipv woensdag. Dit komt omdat ik hem gisteren heb `weggezet` en in mijn onnozelheid heb ik er verders niet bij stil gestaan. Excuses aan een ieder die zich eraan heeft gestoord maar het is niet opzettelijk gebeurd.
Liefs Ageeth xx