Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

vrijdag 3 februari 2012

Kerstkaartjes en witte wereld

Hallo allemaal,
deze 2 kaartjes heb ik een tijdje geleden gemaakt. Heel toevallig 2 kerstbomen. Ben zo lekker mijn voorraadje kerstkaarten aan het aanvullen. Heb niet zo heel veel tijd om kaarten te maken maar heb laatst nog een leuk stempel gekocht en zal de volgende keer daar iets mee gaan doen.
Zoals overal in Nederland sneeuwt het hier ook en heb meteen maar foto´s gemaakt. Wat ziet het er mooi uit he als alles bedekt is met een witte laag.
Gelukkig hoef ik er vandaag niet meer uit de files zijn verschrikkelijk lang heb ik op `nu` gezien.
Jammer dat er 2 volgers opgegeven hebben maar ja ik kan het wel begrijpen, zoveel post ik niet meer.

Ik wens iedereen alvast een heel fijn weekend en veel sneeuw-/ijspret toegewenst!

Lieve groetjes van Ageeth