Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

donderdag 18 november 2010

Ik geef een candy!


Hallo allemaal, ik zag vanmorgen dat ik al 91 volgers heb en dat had ik, toen ik met mijn blog begon, echt niet verwacht. Ben er trots op hoor en om te vieren dat het er al zoveel zijn mag ik een candy weggeven. Wat je kan winnen zie je op de foto en ik doe er zelf nog wat bij. De prijs is beschikbaar gesteld door Joyce van www.jolara.marktplaza.nl.
Wat moet je doen:
1) word volger als je dat nog niet bent (maar het is niet verplicht, ik vind het natuurlijk wel leuk)
2) schrijf een berichtje hieronder met je link naar je blog of een emailadres, dan kan ik je later terugvinden.
3) zet mijn candy op je blog tenminste als je er een hebt

Ik ga op 5 december 2010 d.m.v. lootjes trekken (lekker ouderwets) de winnaar bekend maken. Jullie hebben dus de tijd tot 4 december 2010 20.00 uur.

Ik vind het reuze leuk om te doen,
Groetjes van Ageeth

Kerst


Goedemorgen allemaal, vanmorgen in alle vroegte heb ik deze kaart afgewerkt. Ik was er gisteren aan begonnen, hij was dan ook bijna af, maar omdat ik iets had bedacht wat in mijn hoofd wel leuk leek, maar op papier helemaal niets was, verknalde ik hem en heb ik hem vanmorgen gemaakt zoals ik hem wilde hebben. Wat een verhaal weer. Ik ben nu helemaal tevreden met het resultaat.
Ik wil Mariska (http://sendingyoualittlesmile.blogspot.com/ ) nog even bedanken voor haar hulp, ik heb de stempel opgebold en (bijna) 3D geplakt. Dank je voor je uitleg Mariska. Je bent inderdaad wel wat langer bezig maar het ziet er erg leuk uit.
Ik hoop dat ik op deze kaart net zoveel reacties krijg als op mijn vorige kaartje. Dat was echt ongelofelijk! Dank jullie wel.
Iedereen een hele fijne dag en tot blogs, Ageeth