Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

vrijdag 5 november 2010

Ontvangen van Femmy


De post bracht net de prijs die ik gewonnen heb bij Femmy. Tjee wat een mooi pakket heeft ze er van gemaakt. Alles zo mooi op elkaar afgestemd en het is zoveel! Een mooi papierblok, kerstpapier en taarthartjes, lintjes en prachtig kant in een zoooo mooie kleur, brads, stempels, het is echt te veel om op te noemen. Kijk zelf maar ik heb er een foto van gemaakt. Super he? Na slecht nieuws begin deze week ben ik hier blij mee. Dank je wel Femmy.
Groetjes van Ageeth

woensdag 3 november 2010

In de prijzen


Hallo allemaal, nou tis de laatste tijd toch raak! Kreeg ik gisteravond een mailtje van Femmy dat ik haar blogcandy heb gewonnen. Dank je wel Femmy ik ben er erg blij mee. Het moet vast te maken hebben met mijn belofte om voorlopig geen nieuwe scrapdingen aan te schaffen (wel erg moeilijk hoor maar ik heb nog zoveel liggen). Ben erg benieuwd maar het wordt zeker weer veel knutselplezier. Het plaatje is gedownload en heb ik er voor de gezelligheid bij gedaan. Ik vind ze leuk die nostalgische kaartjes, ik ga er zeker een kaart van maken.

Groeten van Ageeth en allemaal een fijne dag toegewenst.