Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

zondag 11 juli 2010

Mijn eerste Blog-awardsHallo allemaal, ik heb net een heel leuk mailtje gekregen. Wendy http://wendysscrapworld.blogspot.com/ vroeg of ik naar haar blog wilde gaan daar stond iets voor mij klaar. Ik heb 2 blog-awards van haar gekregen - de eerste - en ben er heel erg trots op. Bedankt Wendy, en ook bedankt voor je altijd leuke en spontane reacties!
Ik ga morgen deze blogawards doorgeven want het voetbal begint met een paar minuten. Iedereen een hele fijne wedstrijd en dat Oranje maar mag winnen!
Groetjes van Ageeth
Een reactie posten