Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

dinsdag 3 augustus 2010

Kerstkaartje


Het randje heb ik vorige week gehaakt maar toen moest het kaartje nog vorm krijgen. Dit is het geworden. Heerlijk hoor, in augustus werken aan een kerstkaartje.
Ik wil iedereen bedanken die de moeite heeft genomen mij advies te geven over de scor-pal of Martha Steward board. Ik ben eruit en heb voor de Martha Steward gekozen. Nu alleen nog wat geduld ..... en dat hebben we eigenlijk niet.
Groetjes iedereen en nog een fijne avond, Ageeth
Een reactie posten