Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

dinsdag 1 maart 2011

Groen kaartje voor kleurenkaartenteamHallo allemaal, ik vond het ook wel een leuk idee om vandaag allemaal groene kaarten voorbij te zien komen vandaar mijn bijdrage aan het kleurenkaartenteam van Martina. Ik vond het een hele uitdaging om je kaartje helemaal in 1 kleur te maken en Bep wilde graag groen dus groen is tie geworden. Viel helemaal nog niet mee. In het echt is de kaart niet zo somber van kleur. De foto kon ik niet beter krijgen helaas. Ik heb het schitterende (ik kan niks anders bedenken hoor) Maja papier gebruikt. Ik weet alleen niet (lekker snugger he? blond) of de Magnolia die ik gekleurd heb eigenlijk wel iets met kerst te maken heeft, maar dat kunnen jullie me wel vertellen. Kan later altijd nog iets aan de kaart veranderen als dat nodig is. Heb ook wat Stickles gebruikt, dat zie ik altijd bij Kim haar kaarten en vind dat zo mooi. Nou ik wens iedereen weer een fijne dag en alvast heel erg bedankt voor jullie reacties! Ik vind het prachtig ze allemaal te lezen. Op mijn vorige kaartje zijn wel 44 reacties gekomen, fantastisch leuk! Oh ja ik heb nog een candy gewonnen maar later meer daar over.
Liefs Ageeth x
Wil je volgende week gezellig meedoen trouwens met het kleurenkaartenteam kijk dan gauw op het blog van martina, daar vindt je de regeltjes!
Een reactie posten