Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

woensdag 23 maart 2011

Kaartje met Rachelles papier
Hallo allemaal, als eerste wil ik mijn nieuwe blogvolgers zeggen dat ik het zo leuk vind dat ze mijn kaarten de moeite waard vinden. Heel erg fijn en ben erg trots.
Ik had gisteren een knutseldag met mijn moeder. Mijn moeder heeft een kerstkaart gemaakt ook dit model en ik heb deze kaart gemaakt met het papier van Rachelle. Vanmorgen de bloemetjes erop geplakt, taartkant randje achter het plaatje gefreubeld pffffff maar zeg nou zelf het is toch schitterend papier of niet? Ja toch? Dank je wel nogmaals Rachelle.
Iedereen een hele fijne avond nog!
Groetjes van Ageeth xx
Ik wilde de kleine foto groot en de grote foto's klein maar helaas kreeg ik het niet goed voor elkaar.
Een reactie posten