Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

maandag 11 april 2011

Babykaartje voor Challenge


Hallo allemaal, wat een prachtige dag is het weer vandaag. Ik hoop dat jullie er ook zo van genieten, morgen is het geloof ik weer voorbij.
Dit kaartje heb ik in fasen gemaakt. Iedere keer iets en zo is het geworden zoals het nu is. Ik maak zelden babykaartjes maar voor de challenge bij AllesmetenoverkleurenmetDerwents challenge 2011#7 heb ik deze kaart bedoeld.
Ben natuurlijk erg benieuwd hoe jullie hem vinden.
Lieve groetjes van Ageeth
Een reactie posten