Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

dinsdag 3 mei 2011

Wat minder tijd

Lieve allemaal, nee geen kaartje maar even een mededeling van huishoudelijke aard. Ik ben wel met wat kaarten bezig maar ze zijn nog niet af. We zijn vorige week even eruit geweest en kon daardoor niet op jullie blogs kijken. Het zal trouwens de komende tijd minder gaan worden, ben maandag weer voorzichtig begonnen met werken, tis even wennen maar het ging gelukkig goed. Ik ben zo blij dat het met mijn rug steeds beter gaat, daar heb ik het tenslotte allemaal voor gedaan. Omdat het beter is in beweging te blijven dan lang in een zelfde houding te zitten en dat in combinatie met werk, huis schoon houden, genieten van het mooie weer, lekker fietsen en de sociale contacten zal er de komende tijd niet veel tijd meer overblijven om kaartjes te maken en regelmatig iets op mijn blog te zetten. Maar helemaal stoppen met mijn hobby doe ik natuurlijk niet. Wel probeer ik regelmatig even langs te komen bij jullie. Niet dat jullie denken dat ik ermee stop ok? Dus tot ziens in blogland ! Dank jullie wel voor de lieve reacties die ik tot nu van jullie heb ontvangen op dit bericht. Geweldig!
Lieve groetjes van Ageeth x

16 opmerkingen:

Margo zei

Hoi Ageeth,
ik begrijp het helemaal, ben ook minder fanatiek aan het bloggen momenteel, ik heb spijtig genoeg ook minder tijd en die wil ik dan liever al knutselend of genietend van het mooie weer doorbrengen !
Liefs
Margo

Wil zei

Ik begrijp helemaal wat je bedoelt, zou soms willen dat een dag 48 uur had.
Kom vaak ook tijd tekort. En we willen allemaal zoveel.
Maar veel succes met alles.
En veel beterschap met je rug.
Groetjes Wil

Marjanne zei

tot ziens en sterkte met je werk

Yvonne zei

Hallo Ageeth,
Ik snap het helemaal en je hoeft je helemaal niet te verontschuldigen.
Ik blog ook minder.
Ben veel in de tuin bezig of zit heerlijk te lezen in het zonnetje.
Doe je wel voorzichtig,neem niet teveel hooi op je vork.
Groetjes,Yvonne.

nicolet zei

Kan gebeuren toch! Succes weer met werken en doe het rustig aan!
Groetjes Nicolet

Linda zei

Heel veel succes hè met je rug en met wat je allemaal gaat doen, we zien je vanzelf wel weer in blogland
gr linda

Crafti (Rachelle) zei

Hallo Ageeth,
Wishing you all the best, and hope to see you soon again on Blogland.
Hugs
Rachelle

Marlies zei

Wat lief dat je even laat weten waarom je niet meer zoveel zal bloggen! Ik hoop dat het werken weer zal lukken en het goed blijft gaan met je rug.
Ik denk dat we allemaal wel wat minder zullen gaan bloggen als het beter weer word.
Tot ziens in blogland
groetjes, Marlies

* Üla * zei

Ja, Ageeth, het blijft moeilijk om een keuze te maken. Ik ben ook elke minuut van mijn vrije tijd graag met me hobby bezig, maar het heerlijk weertje van afgelopen tijd en het werk of familie en vrienden, moeten ook genoeg aandacht krijgen.
Doe dus rustig aan en we zien je weer verschijnen!
groetjes Ula

heidy zei

Hoi Ageeth,ik hoop dat je je draai een beetje kan vinden,met je werk,en ik kijk toch naar je volgende creatie uit hoor!
Groetjes Heidy

jaimie zei

Hallo ageeth,

Denken dat je stopt, neen dat deed ik niet hoor :-)
Wel gewoon dat het mooier weer word en de mensen zo minder achter hun computer zitten of in u geval, gewoon ook nog op hun eigen moeten letten en op tijd een rustpauze inlassen. Sterkte!

groetjes, Jaimie

Marianne Schut zei

Hai Ageeth, wat fijn te lezen dat het de goede kant weer opgaat! En alle begrip voor hoor dat je wat minder met het scrappen/bloggen bezig kan zijn. Voor mij geldt hetzelfde hoor. Naast je werk en je huishouden, blijft er niet zoveel tijd over en al helemaal niet als je ook nog herstellende bent en dat is toch het allerbelangrijkste! Heel veel succes gewenst met je werken en ik hoop dat alles goed mag blijven gaan! Tot blogs! Liefs Marianne

Inger zei

Best wishes to you Ageeth and god luck in your work!
Take care and enjoy summer as well!
Thank you also for your kind comments in my blog.
I so appreciate them all! :-)))

Have a lovely day!
♥ Hugs, Inger

Josee zei

Heel begrijpelijk Ageeth, zeker nu het mooie weerv er aankomt, is het ook weer tijd voor andere leuke dingen!!!
Fijn dat het verder goed met je gaat,dus vooral zo doorgaan ;)

Mina zei

I hope your back improves soon Ageeth and you have more time to get back to your blogging as I would miss your beautiful work so much...take care
Mina xxx

Neltine zei

Heyy die Ageeth,

Bedankt voor je berichtje hoor:) Altijd feest als Ageeth is langs geweest..lol.
Fijn dat het beter gaat met je, en hopen dat het herstel zich helemaal door zal zetten.
Ookal ben je er minder vaak, ik houd je in de gaten hoor;) want wil niks van je creatieve kunsten missen.

groetjes,
Neltine