Hallo en welkom op mijn blog

Gezellig dat je even langskom op mijn blog. Al jaren maak ik 3D kaartjes en ook kleur ik stempels in. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om zelf mijn kaarten te maken maar ik heb er ook andere hobby's bijgekregen. Ik haak, maak armbandjes met Miyuki kraaltjes maar boeketten maken dat is weer nieuw en is zo leuk. Ook onze 2 Ragdolls, Cherry-Lou en Bruce, hebben recht op aandacht en verzorging, iets wat ze dan ook fulltime krijgen. Regelmatig bezoek ik andere blogs ook om zelf weer wat ideeën op te doen en val soms van mijn stoel, zoveel moois wordt er gemaakt! Wat zijn er veel creatieve mensen. Ik ben best trots dat ik zoveel blogvolgers heb en dat er altijd wel leuke reacties gegeven worden. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De laatste tijd komt het er niet zo van om iets te maken en te bloggen, maar dat zal best wel weer goedkomen. Ik geniet altijd van jullie reacties, wil weten wat jullie van mijn knutsels vinden dus laat gerust een berichtje achter enne tips zijn altijd welkom. Door op de foto´s te klikken worden ze meestal wat groter. Liefs van Ageeth x

donderdag 22 december 2011

Fijne Kerstdagen


Hallo lieve bloggers,

Langs deze weg wil ik jullie allemaal alvast fijne kerstdagen en een gelukkig 2012 wensen. Dat we allemaal maar veel plezier blijven beleven aan onze hobby en genoeg tijd kunnen vinden om er weer iets van te maken.

De foto is gemaakt van een `kastje` bij ons in de vensterbank, die we elk seizoen aanpassen en zoals jullie nu zien in kerstsfeer-wintersfeer is.
Ik geniet op het moment erg van de prachtige kerstkaarten die voorbij komen. Wat dat betreft is deze tijd erg gezellig. Wat jullie?

Lieve groetjes van Ageeth x x
Een reactie posten